opposuits-teen-black-knight-kostym-79471-1
opposuits-teen-black-knight-kostym-79471-2

OppoSuits Teen Black Knight Puku

89,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Muutu parhaiten pukeutuneeksi nuoreksi mieheksi juhlissa ja näytä, että sinä hallitset täydellisesti pukeutumisen, kun on aika juhlia tässä upeassa puvussa! Täydellinen häihin tai tanssiaisiin! 

OppoSuits Teen Black Knight Puku sisältää musta puvuntakin ja siihen sopivat puvunhousut. Mukana tulee myös musta solmio klipsillä, joten saat täydellisesti solmitun solmion jokaisella käyttökerralla! 

OppoSuits on suora vastakohta tavallisille puvuille, pois lukien laatu ja istuvuus. Ne on valmistettu hauskoilla, epätavallisilla kuvioilla ja väreillä tarkkaan harkitulla designilla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää Opposuit-pukuasi yhä uudelleen ilman, että se kadottaa istuvuutensa.

HUOMIOI, että OppoSuits-puvut ovat slim-fit-mallia. Suosittelemme siksi, että valitset suuremman koon, jos epäröit 2 koon välillä.

  • Materiaali: Polyesteri 
  • Sis. pikkutakki, housut ja solmio 
  • HUOM! Paita ja kengät eivät sisälly
  • Saatavilla koot: 134/140, 146/152, 158/164, 170/176