Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

OppoSuits Stars and Stripes Puku

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7250
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
89,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Anna kaikkien tietää, että USA on place to be ja patsastele juhliin pukeutuneena tähän juhlavaan Opposuitiin! Tämä tyylikäs asu koostuu pikkutakista, housuista ja kravatista, jotka yhdessä muodostavat kansakunnan lipun. Täydellinen kannettavaksi 4. heinäkuuta tai kansallisuusnaamiaisissa!

OppoSuits on täydellinen vastakohta tavalliselle puvulle (pois lukien laatu ja istuvuus) ja ne on valmistettu hauskoilla, epätavallisilla kuvioilla ja väreillä tarkkaan harkitulla muotoilulla. Kiitos kankaan korkean laadun voit käyttää OppoSuitia uudelleen ja uudelleen, ilman että se kadottaa istuvuuttaan. Huomaa, että OppoSuits-puvut ovat slim fit -mallia. Suosittelemme siksi, että valitset suuremman koon, jos epäröit kahden eri koon välillä. OppoSuits Stars and Stripes Puku sisältää:
  • Sinisen pikkutakin valkoisella tähtikuviolla. Pikkutakissa on kolme taskua ulkopuolella, piilotettu sisätasku sekä napitus edessä ja hihansuissa.
  • Punaiset puvunhousut joissa vetoketju sepaluksessa ja vyölenkit. 
  • Punavalkoraidallisen kravatin.
Saatavilla koot: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 ja 62.

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen30682 tai ladata ne manuaalisesti.
castle