opposuits-r2-d2-kostym-1
opposuits-r2-d2-kostym-2
opposuits-r2-d2-kostym-3

OppoSuits R2-D2 Puku

49,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Jos olet ajatellut pukeutua hupaisaksi Star Wars-hahmoksi R2D2, muttet oikein haluaisi jäykistellä kekkereissä peltipekkana, on tämä upea vaihtoehto saatavilla! Makea puku Opposuitsilta, jossa on hurjasti R2D2-kuvia päästä varpaisiin. Täydellinen vaatevalinta Star Wars-naamiaisiin, kun haluat sopia teemaan, mutta samalla näyttää hienostuneelta ja tyylikkäältä (ja pystyä liikkumaan suhteellisen esteettä).

OppoSuits on tavallisten pukujen suora vastakohta (lukuun ottamatta laatua ja mallia) ja niissä on hauskat, epätavalliset kuviot ja värit ja harkittu muotoilu. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuitiasi yhä uudestaan ilman, että se menettää muotonsa.

Huomioithan, että OppoSuits puvut ovat slim fit -mallia. Suosittelemme siksi valitsemaan isomman koon, jos harkitset kahden eri koon välillä.

OppoSuits R2-D2 Puku sisältää:
  • Valkoinen puvuntakki sinisellä ja harmaalla R2D2-kuvalla. Puvuntakissa on kaksi taskua ulkopuolella, piilotettu sisätasku ja siniset napit edessä.
  • Yhteensopiva pukuhousut sinisellä napilla.
  • Yhteensopiva sininen solmio.

Mallin valkoinen paita eivät sisälly pakkaukseen.