opposuits-miss-rudolph-kostym-1
opposuits-miss-rudolph-kostym-2
opposuits-miss-rudolph-kostym-3

OppoSuits Miss Rudolph Puku

 69,90 €  39,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • elina
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Riktigt snygg! Dock var den för liten. Men kan ju vara jag som är för stor. Hur som, har du en smäcker figur, tveka inte. Du kommer att äga på jul helt klart! Kvalitetsmässigt helt klart det jag hade förväntat mig. Gubben köpte en herrmodell och den var lika snygg och satt perfekt.
  3 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Emilie
  8 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Fin kostym, men väldigt stor i storleken.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tonttumuori on hyvin kyllästynyt joka jouluiseen tonttumekkoonsa. Se on kyllä omalla tavallaan jouluinen ja hieno asu, mutta ehkäpä nyt on tullut aika jollekin uudelle? Jollekin hieman elegantimmalle, joka kuitenkin samalla vangitsee miellyttävän joulutunnelman. Ehkä on korkea aika Opposuitsille rientää apuun asusankariksi seuraavaan jouluun - valitse siis tämä elegantti Miss Rudolph Puku!

OppoSuits Miss Rudolph Puku koostuu puvun takista ihanilla sinisillä, valkoisilla ja punaisilla joulukuvioilla. Takissa on napit edessä sekä kaksi etutaskua. Asuun kuuluu myös yhteensopiva, hieno hame.

OppoSuits on täydellinen vastakohta tavalliselle puvulle (pois lukien laatu ja istuvuus) ja se on valmistettu hauskoilla ja epätavallisilla kuvioilla tarkkaan harkitussa designissa. Kiitos kankaan korkean laadun voit käyttää Opposuit-pukuasi yhä uudelleen ja uudelleen. Se ei siis ole verrattavissa tavallisiin naamiaispukuihin.

Saatavilla koot: 34-44.