opposuits-lady-jag-kostym-1
opposuits-lady-jag-kostym-2
opposuits-lady-jag-kostym-3

OppoSuits Lady Jag Asu

69,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Naisten asu, jossa on asennetta! Jos sinulla on tapana hiipiä saaliin ympärillä kuten jaguaari, niin täytyyhän sinun olla pukeutunut sen mukaan. Tarkoitamme tietenkin, että oikeanlaisessa asussa tekeminen tuntuu aidommalta. Tämä superupea, jaguaarikuvioinen naisten asu on täydellinen silloin, kun tunnet itsesi erityisen villiksi ja haluat säväyttää ja tuntea itsesi yhtä mahtavaksi kuin tuo ylväs kissaeläin konsanaan. Elegantilla otteella, totta kai.

OppoSuits Lady Jag Asu sisältää jaguaarikuvioisen naisten jakun, jossa on napit edessä sekä kaksi etutaskua, ja tyyliin sointuvan tyylikkään hameen.

OppoSuits on täydellinen vastakohta tavalliselle asulle (lukuun ottamatta laatua ja istuvuutta) ja asut on valmistettu hauskoilla ja epätavallisilla kuvioilla ja loppuun asti huolella suunnitellulla designilla. Laadukkaiden materiaalien ansiosta voit käyttää OppoSuit-asuasi yhä uudelleen, joten sitä ei voi verrata tavallisiin naamiaisasuihin.

Saatavana koossa: 34-46.