opposuits-harry-potter-kostym-1
opposuits-harry-potter-kostym-3
opposuits-harry-potter-kostym-40405-5
opposuits-harry-potter-kostym-40405-6
  • -54%

OppoSuits Harry Potter Puku

109,50 € 

49,90 €

Valitse tuoteversio

Klassinen Harry Potter -puku viitalla ja muulla on awesome. Melkein pyhä, jos kaikki Harry Potter -fanit saavat sanoa mielipiteensä. Mustan viitan käyttäminen tuskin kelpaa, jos on Harry Potter -teema, on PAKKO olla Harry Potter-puku. Piste. Siis jos ilmaannut naamiaisiin pukeutuneena OppoSuits Harry Potter Pukuun ei kukaan voi valittaa! Päin vastoin, pukuasi tullaan epäilemättä ylistämään taivaisiin!

OppoSuits on täydellinen vastakohta tavalliselle puvulle (pois lukien laatu ja istuvuus) ja ne on valmistettu hauskoilla ja epätavallisilla kuvioilla tarkkaan harkitulla designilla. Kiitos kankaan korkean laadun voit käyttää Opposuit-pukuasi yhä uudelleen ja uudelleen ilman että se kadottaa istuvuuttaan.

Huomioi, että OppoSuits-puvut ovat slim fit -mallia. Suosittelemme, että valitset suuremman koon, jos epäröit kahden koon välillä.

OppoSuits Harry Potter Puku sisältää:
  • Tummanpunaisen pikkutakin kuvalla sekä brodeeratun Gryffindor-kuvan. Pikkutakissa on kaksi taskua ulkopuolella, joissa keltainen nauha, piilotettu sisätasku ja keltaiset napit edessä.
  • Mustat puvun housut.
  • Asuun sopivan kelta- ja punaraidallisen kravatin.
  • Saatavilla koot: 46-62.

Mallin valkoinen paita ei sisälly.

Koko-opas

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit