opposuits-harlequeen-kostym-1
opposuits-harlequeen-kostym-2
opposuits-harlequeen-kostym-3

OppoSuits Harlequeen Puku

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

69,99 €

Miksi olla vain yksi massasta, kun voit vetää täysin omaa ja uniikkia tyyliäsi? Fantastiset OppoSuits naisten puvut ovat täydelliset sinulle, joka olet väsynyt tavalliseen vanhaan vaatetyyliin tai tyypilliseen asuun bileissä. Siis kuinka hauskaa onkaan tilaisuudessa huomata, että muilla on juuri samanlaiset vaatteet yllään kuin sinulla? Katastrofi! Pukeutumalla tähän ällistyttävään OppoSuits Harlequeen Pukuun voit helposti uskoa erottuvasi joukosta. Parasta on, että naisten puku sopii sekä arkeen että juhlaan.

OppoSuits Harlequeen Puku koostuu hienosta puvuntakista vihreillä, keltaisilla ja liiloilla harlekiinikuvioilla, napituksella edessä sekä kahdella etutaskulla. Mukaan sisältyy myös asuun sopiva pukuhame.

OppoSuits on suora vastakohta tavalliselle puvulle, pois lukien laatu ja istuvuus, ja se on valmistettu hauskoilla ja epätavallisilla kuvioilla tarkkaan harkittuun designiin. Kiitos kankaan korkean laadun voit käyttää OppoSuit-pukuasi yhä uudelleen ja uudelleen. Se ei ole siis verrattavissa tavallisiin naamiaispukuihin.

Saatavilla koot: 34-44.
Tuotenro 36871

Koko-opas

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit