Näytä suurempi kuva

OppoSuits Groovy Gold Puku

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7250
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
89,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Wow. Nyt puhumme ylellisyydestä, glitteristä ja glamourista! Tässä puvussa tulet olemaan takuulla juhlien varakkain henkilö. Kullanvärinen puku, joka kimaltaa kuin tähti, ja sehän sinä tulet olemaankin tämä puku ylläsi. Stay golden! 

OppoSuits-puvut ovat vastakohta tavallisille puvuille, paitsi laadun ja istuvuuden kannalta. Ne on valmistettu hauskoilla, epätavallisilla kuvioilla ja väreillä sekä harkitulla designilla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuitia uudestaan ja uudestaan ilman, että se menettää istuvuuttaan.

HUOMAA, että OppoSuits-puvut ovat slim fit -mallisia. Suosittelemme siksi valitsemaan isomman koon, jos epäröit kahden koon välillä.

OppoSuits Groovy Gold Puku sisältää:
  • Kullanvärisen puvuntakin kiiltävällä kultakuvioinnilla. Takissa on kaksi kultaista nappia edessä, kolme taskua ulkopuolella ja yksi piilotettu sisätasku
  • Yhteensopivat puvunhousut vetoketjulla, taskuilla ja vyölenkeillä 
  • Kravatin samalla kuvioinnilla
Saatavana kokoina: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 ja 62.

HUOM! Paita ei tule mukana!

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen74545 tai ladata ne manuaalisesti.
castle