opposuits-giftmas-eve-kostym-91223-1
opposuits-giftmas-eve-kostym-91223-2
opposuits-giftmas-eve-kostym-91223-3
opposuits-giftmas-eve-kostym-91223-4

OppoSuits Giftmas Eve Puku

89,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Jos olet päättänyt onnistua varmasti tämän vuoden joulujuhlien pukeutumisessa, OppoSuitsin joulupuku on varma valinta! Tyylikäs, komea asu, jossa on leikkisä ja hauska joulukuvio joulupukeista savupiipuissa -se ei voi olla muuta kuin hitti.

OppoSuits on tavallisten pukujen täydellinen vastakohta, laatua ja istuvuutta lukuun ottamatta. Ne on varustettu hauskoilla, epätavallisilla kuvioilla ja väreillä ja harkitulla designilla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuitiasi yhä uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettää istuvuuttaan.

Huomaa, että OppoSuits-puvut ovat slim fit -mallisia. Siksi suosittelemme valitsemaan suuremman koon, jos pohdit kahden koon välillä.

OppoSuits Festivity Red Puku sisältää:
  • Sininen pikkutakki, jossa jouluinen kuvio erilaisilla ​tontuilla ja paketeilla, violetti vuorikangas. Takissa on siniset napit edessä, 3 taskua ulkopuolella ja piilotettu sisätasku
  • Yhteensopivat puvunhousut, joissa vetoketju haarassa, taskut ja vyölenkit 
  • Kravatti samalla kuviolla
  • Paita ei sisälly

Saatavilla koot: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 ja 62.