vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
opposuits-christmiss-kostym-4
opposuits-christmiss-kostym-5
opposuits-christmiss-kostym-6
opposuits-christmiss-kostym-7
opposuits-christmiss-kostym-8
Asiakaskuva
kb-opposuits-christmiss-dame-drakt-5
  • -53%

OppoSuits Christmiss Puku

alkaen 

37,99 € 

79,99 €

Täydennä

Pääsiäispupulla, hammaskeijulla ja itse joulupukilla on edustajia pohjoisnavalla ja myös muissa paikoissa. Heitä, jotka ikään kuin hoitavat kaiken hallinnollisen puolen. Sitä voisi kutsua heidän johdokseen. Joulupukin manageri on kaiken todennäköisyyden mukaan nainen, koska hän on kirotun hyvä pitämään kiinni aikataulustaan. Selkeät ohjeet ja hyvin tehty työ kun vaativat ammattimaisen naisen. Ja kuinka hän sitten pukeutuu? Juuri niin kuin hän itse haluaa! Yksi asu, jossa hänet on nähty, on tämä puku.

OppoSuits Christmiss Puku on valmistettu erittäin korkealaatuisesti ja se sopii yhtä hyvin käytettäväksi sekä arkena että juhlissa ja naamiaisissa. Jos tavoitteesi on klassinen asu joulujuhliin, tämä asu on itsestäänselvä valinta. Puku koostuu pikkutakista, jossa on napit edessä sekä kaksi taskua, ja mekosta tyyliin sopivasta kankaasta, jossa on joustokangas lantion yläpuolella varmistamassa istuvuutta.

OppoSuits on täydellinen vastakohta tavalliselle puvulle (pois lukien laatu ja istuvuus) ja se on valmistettu hauskoilla ja epätavallisilla kuvioilla tarkkaan harkitussa designissa. Kiitos kankaan korkean laadun voit käyttää Opposuit-pukuasi yhä uudelleen ja uudelleen. Se ei siis ole verrattavissa tavallisiin naamiaispukuihin.

Saatavilla koot: 34-44.
Tuotenro 36875
Kopiera OK

Koko-opas

Arvostelut

14

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit