vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
opposuits-boys-pokemon-kostym-77999-6
opposuits-boys-pokemon-kostym-77999-9
opposuits-boys-pokemon-kostym-77999-7

OppoSuits Boys Pokémon Puku

79,99 €

Valitse tuoteversio

Pue tämä upea puku päälle eikä mikään ole kuin aikaisemmin - olet nimittäin hetkessä muuttunut maailman siisteimmäksi ja ihka oikeaksi Pokemon-valmentajaksi! Tässä upeassa puvussa näkyvät tutut hahmot, kuten Pikachu, Bulbasaur, Charmander ja Squirtle joka nurkassa, joten nyt ei ole epäilystäkään - they choose you!

OppoSuits Boys Pokémon Puku sisältää kaksiosaisen slim fit -puvun, johon kuuluu pikkutakki ja housut. Teemana on tietenkin Pokemon-hahmot ja puvun kanssa sisältyy myös samalla kuviolla varustettu clip-on-solmio! Puvuntakissa on violetti vuori ja piilotettu sisätasku. Se suljetaan oranssilla napilla edessä, siinä on 3 taskua etupuolella ja olkapehmusteet! Yhteensopivissa housuissa on 2 taskua,  vyöpidikkeet ja vetoketjullinen sepalus.

OppoSuits on perinteisen puvun täydellinen vastakohta, paitsi kun kyseessä on laatu ja istuvuus. Puvut on valmistettu hauskoista kuvioista ja väreistä ja niissä korostuu harkittu suunnittelu. Korkealaatuisen kankaan ansiosta voit käyttää OppoSuitia useita kertoja ilman, että se menettää muotonsa.

HUOMIOI, että OppSuits -puvut ovat slim fit -mallisia. Suosittelemme siksi, että valitset yhden suuremman koon, jos epäröit kahden koon välillä.

  • Materiaali: 100 % polyesteriä 
  • Sis. pikkutakin, housut ja solmion. 
  • Voidaan silittää matalalla lämmöllä 
  • Saatavana koossa: 92-98, 98-104, 110-116 ja 122-128
Tuotenro 77999

Koko-opas

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit