vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
olw-cheez-doodles-mini-23093-3

OLW Cheez Doodles Suurpakkaus

20,00 €

20-pakkaus

Varastossa (13 kpl)
He ovat vihdoin täällä! Tunnetut ja herkulliset pienet juustonmakuiset naposteltavat OLW:ltä, jotka muuttivat napostelumaailman ikuisesti heti lanseeraamisesta vuonna 1968.

Ne ovat vuosien aikana saaneet monta eri nimeä, kuten juustonaksut ja juustopallot, joka on myös herättänyt tunteita naposteluystävien kesken. Jotkut ovat sitä mieltä että juustonaksu on ainoa oikea nimi, kun taas muiden mielestä juustopallot on parempi nimi.

Me Partykingillä pysymme puolueettomana tässä taistelussa ja kutsumme niitä yksinkertaisesti Cheez Doodles -nimellä, koska sisältä herkullinen sisältö on täysin sama!

Yksi pussi sisältää 35 grammaa.

Myydään 20-pakkauksessa (Koko laatikko).

Ainekset:  Maissijauho, auringonkukkaöljy,juustojauhe (juusto, väriaine (E 160a, E 160c)), maitojauhe, suola, perunatärkkelys, rypälesokeri. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Majsmjöl, solrosolja, ostpulver (ost, färgämne (E160a, E160c)), mjölkpulver, salt, potatisstärkelse, druvsocker. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 23093-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

55

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit