Valikko

Nutisal Cashew Sea Salt

1,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tämä pussi on täynnä cashewpähkinöitä, kun ne ovat parhaimmillaan: kuivapaahdettuina ja hitusella hiutalesuolaa. Herkullinen pikkupurtava, joka voidaan yhtä hyvin nauttia yksin kuin yhdessä kavereiden kanssa!

Nutisal Cashew Sea Salt on kuivapaahdettuja cashewpähkinöitä, joiden päällä on hiutalesuolaa. Myydään kappaleittain pussissa, joka sisältää 60 g.

Ainekset: cashewpähkinä, merisuola 1,3 %, maltodekstriini. Saattaa sisältää jäämiä maidosta, viljasta, joka sisältää gluteenia, maapähkinästä. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.
Ingrediensercashewnötter, havssalt 1,3%, maltodextrin. Kan innehålla spår av mjölk, spannmål som innehåller gluten, jordnötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.