nordic-hero-deluxe-tillbehorskit-1

Nordic Hero Deluxe Asustepakkaus

 49,90 €  19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Vastuu Pohjoismaiden pelastamisesta voi tuntua raskaalta, mutta se on erittäin tärkeä tehtävä. Meillä ei välttämättä ole kovin paljon piileviä vaaroja, mutta siitä huolimatta tänne tarvitaan arjen sankari, joka pelastaa pulasta.

Tämä Nordic Hero Deluxe Naamiaisasu näyttää vieraille, että he ovat turvassa. Asuun kuuluu tiukka body mustan ja hopean värisenä, hienot käsisuojat, punainen viitta ja tyylikäs päähine.

  • Saatavana koossa: Small, Medium ja Large
  • Sisältää: Body, käsisuojat, viitta ja päähine
  • Materiaali: Polyesteriä

Verkkosukkahousut eivät sisälly.

Tämä on Leg Avenue™ -tuote. Leg Avenue on tunnettu laadukkaista naamiaisasuistaan ja asusteistaan. Ne saattavat maksaa hieman enemmän, mutta ovat todellakin omaa luokkaansa! Niitä ei voi edes verrata tavallisiin naamiaisasuihin. Laadukkaan kankaan ansiosta ne ovat pestäviä, joten niitä voi käyttää kerta toisensa jälkeen.