nic-strossel-salta-kolaparlor-79942-3
nic-salta-kolaparlor-79942-1
nic-salta-kolaparlor-79942-2

Nic Strösseli Suolaiset Kinuskihelmet

14,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kinuskiströsseliä parhaimmillaan! Ripaus suolaa nostaa kinuskin maun esiin entistäkin vahvemmin ja tekee jäätelöstäsi niin herkullista kuin se vain voi olla. Kokeile itse! 

NIC Suolaiset Kinuskihelmet ovat rapeita kinuskihelmiä maustettuna ripauksella merisuolaa - soveltuu strösseliksi. 

Myydään 1 kg:n pakkauksessa 

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, merisuola, luonnollinen aromi, väriaine (E150c). Tuotteen sisältö voi vaihdella. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, mikäli muuta ei ole ilmoitettu. 

Ingredienser: socker, glukossirap, havssalt, naturlig arom, färgämne (E150c). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.