nic-jordgubbsparlor-79945-3
nic-jordgubbsparlor-79945-1
nic-jordgubbsparlor-79945-2

Nic Strösseli Mansikkahelmet

14,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Joskus ei tarvita muuta kuin vähän kirpeää mansikkaströsseliä jäätelön päälle, jotta se muuttuu hyvästä täysin vastustamattomaksi - sekä maultaan että ulkonäöltään!

NIC Mansikkahelmet ovat kevyesti kirpeitä, kauniin vaaleanpunaisia sokerihelmiä. Käytä jäätelön tai leivonnaisten koristeluun!

Myydään 1 kg:n pakkauksessa. 

Ainesosat: sokeri, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, seljanmarjamehutiiviste. Tuotteen sisältö saattaa vaihdella. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: tuote säily vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, mikäli muuta ei ole ilmoitettu.

Ingredienser: socker, surhetsreglerande medel (citronsyra), arom, fläderbärsaft koncentrat. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.