nic-topping-toffeekola-74883-1

Nic Kastike Toffee/Karamelli

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

20,00 €

Todella kermainen vaniljajäätelö jälkiruoaksi, johon on lisätty kermaista karamellikastiketta kuumana kesäpäivänä, ei kuulosta lainkaan huonolta. Päinvastoin, se kuulostaa juuri oikealta, ja sinun on kokeiltava sitä välittömästi! 

NIC Kastike Toffee/Karamelli on toffeen/karamellin makuinen kastike. Myydään 900 ml:n pullossa.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, vesi, RASVATON MAITOJAUHE, kasvirasva (shea), suola, aromi, emulgointiaine (E322, SOIJALESITIINI) ja säilöntäaine (E202). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Paras ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.

Ingredienser: Glukossirap, socker/ sukker, vatten/vand, SKUMMJÖLKSPULVER/SKUMMETMÆLKSPULVER, vegetabiliskt fett (shea), salt, arom, emulgeringsmedel (E322, SOJALECITIN) och konserveringsmedel (E202). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 74883-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit