Valikko

New York Esiliina Lehmännahka Musta

149,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ylellinen esiliina lehmännahkaa - täydellinen ylellisiin ruoanlaittohetkiin!

Tämä esiliina on käsintehty aidosta lehmännahasta. Valmistaja on hollantilainen Xapron. Xapron on perustettu 2015 Fredani i Waalwijkin toimesta Alankomaissa. Fredanilla on aikaisempaa kokemusta työvaatteiden saralta, mutta hän halusi toteuttaa unelmansa, seurata sydäntään ja tehdä jotain uutta. Xapron sai alkunsa ja on tänä päivänä käsintehtyjen, puhvelin- ja lehmännahasta valmistettujen esiliinojen valmistaja.

New York Esiliina Lehmännahka Musta on korkealaatuinen esiliina, joka sopii yhtä hienosti käytettäväksi ruoanlaitossa kuin baarimikon tehtäviin. Esiliina on kokonaan aitoa lehmännahkaa ja siinä on säädettävät nauhat ja soljet. Esiliina on varustettu käytännöllisellä ripustussilmukalla. Essua on kahta kokoa (koko tarkoittaa essun pituutta). Esiliina on väriltään musta jykevillä nahkadetaljeilla somistettuna. Lehmännahassa on se etu, että se on kestävää eikä kulu helposti. 

  • Materiaali: 100 % lehmännahkaa
  • Väri: Musta
  • Koko: 82 cm & 89 cm
  • Leveys: 82: 60 cm
  • Leveys: 89: 70 cm
  • Ylellinen lahja-/joululahjaidea
  • HUOMIOITHAN että koko tarkoittaa esiliinan pituutta