needoh-fidget-boll-katt-86695-1
needoh-fidget-boll-katt-86695-2
needoh-fidget-boll-katt-86695-3
needoh-fidget-boll-katt-86695-4
needoh-fidget-boll-katt-86695-5

NeeDoh Fidget Pallo Kissa

4,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Emma
  2 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Jättesöta och sköna att hålla i, tyvärr inte så hållbara då en bokstavligen exploderade efter knappt en vecka. Så är du sjukt stressad bör du stressa ner med något annat än denna katt. Men är du varsam och försiktig kan jag rekommendera den.
  2 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Hanki itsellesi siisti ja puristeltava kissa! Tämä suloinen kissa, jolla on korvat, viikset ja jalat, sopii täydellisesti taskuun tai laukkuun stressaavissa ympäristöissä. Heti kun tarvitset sitä, otat kissan esiin ja puristat sitä hieman. Supermukava ja erittäin rentouttava!

NeeDoh Fidget Pallo Kissa on stressiä vähentävä lelu, joka näyttää kissalta. Pidä sitä kädessäsi ja purista sitä. Kissa palaa alkuperäiseen muotoonsa, kun lopetat sen puristamisen. Fidget-pallot myydään lajittelematta, joten tulee olemaan yllätys, saatko oranssin, violetin, sinisen vai vaaleanpunaisen kissan.

 • Materiaali: Kumi
 • Alkaen 3-vuotiaille
 • Lukumäärä: Yksittäin
 • Myydään lajittelemattomana, joten tulee olemaan yllätys, minkä värisen tuotteen saat