mumsisar-greta-gris-blabar-79667-1

Naposteltavat Pipsa Possu Mustikka

1,50 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Pipsa Possu esittelee terveellisemmän naposteltavan, jossa rusinat ja karpalot on maustettu mustikalla. Juhlavampi välipala, joka ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria eikä makeutusaineita. Hyvää, hyvää, hyvää! 

Naposteltavat Pipsa Possu Mustikka myydään 20 gramman pussissa eikä sisällä lainkaan lisättyä sokeria. 

Ainesosat: Rusina 68,8 %, karpalo 31,2 %, omenamehu tiivisteestä. Luonnollinen mustikan maku. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Russin 68.8%, tranbär 31,2%, äpplejuice från koncentrat. Naturlig blåbärssmak. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.