mordkarclown-sminkset-1

Murhaajaklovni Meikkisetti

14,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Desiree
  4 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Var mest ute efter näsan och tänderna. Men blev att vi använde sminket och de var ett misstag. Super dåligt och även om man hade på puder var färgen kladdig.
  1 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Nesrin
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Nuoremmalla iällä on jännittävää testailla rajojaan, ja kokeilla mitä tapahtuu ja mitä kaikkea kestää tehdä. Siksipä juuri sinä ja kaveriporukkasi olettekin kerääntyneet yhteen katsoaksenne elokuvan "It" ja olette odottavaisia, mutta hieman hermostuneita.
Yhdessä kohtaa elokuvaa tunnet olosi epämukavaksi. Olet pelosta ja kauhusta jäykkänä. Et voi kuitenkaan tunnustaa sitä ystävillesi. Etkä todellakaan voi lähteä kotiin nyt, ainakaan yksin. Joten jäät katsomaan. Se mitä et tiedä, on se, että kaverisi ajattelevat ihan samoin. Ajattele, jos nyt lähdet kotiin ja tapaat pahimman painajaisunesi matkalla, murhaajaklovnin muodossa!

Murhaajaklovni Meikkisetti sisältää kolmivärisen paletin: punainen, valkoinen ja musta, meikkisienen, punaisen tekonenän, nestemäistä lateksia kasvojesi muotoiluun sekä teatteriverta kauhun lisäämiseen,