aggkokare-tupp-1
aggkokare-tupp-2
aggkokare-tupp-3

Munankeitin Kukko

 9,90 €  7,91 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Unohda kattilat, joista vesi roiskuu, ja ylikeitetyt kananmunat, koska et muistanut laittaa munakelloa soimaan. Anna tämän kukon hautoa munia, kunnes ne ovat täydellisesti valmistetut ja vältyt turhalta mielipahalta! Lisää keittimeen hieman vettä ja aseta se mikroon, jotta saat kananmunasta juuri sellaisen kuin haluat. Tarjoile hauskasta kukkokupista! 

Munankeitin Kukko on mikrossa käytettävä munankeitin. Aseta muna keittimeen, lisää vettä ja aseta keitin mikroon. Valitset itse kuinka haluat munan keitettävän, 600 wattinen mikro tarvitsee noin 5 minuuttia löysästi keitetyn munan valmistamiseen ja 7 minuuttia kovaksi keitetyn. Keitin on valmistettu muovista ja kooltaan noin 6,5 x 9,5 cm. Myydään kappaleittain.

  • Mitat: Noin 6,5 x 9,5 cm
  • Materiaali: Muovi
  • Myydään kappaleittain