minneslada-i-tra-baby-in-bloom-73621-1
minneslada-i-tra-baby-in-bloom-73621-2
minneslada-i-tra-baby-in-bloom-73621-3

Muistolaatikko Puuta Baby In Bloom

19,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Ann C.
  4 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Fin låda i perfekt storlek, som verkligen fyller sin funktion, där man som lägger in de olika minnen som man har och kan låta den stå framme, istället för att använda en ful kartong
  2 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Aika kuluu, mutta muistot säilyvät. Ajattele päivää, johon haluaisit palata takaisin! Silloin on hyvä olla pieni piilopaikka hienoille muistoillesi. Tämä ei olekaan mikä tahansa puulaatikko, on sinun asiasi luoda muistoja, jotka tekevät sitten tästä fantastisesta laatikosta ehkä kalleimman omistamasi esineen. Hyvä vihje myös babyshower-lahjaksi. Täytä laatikko mukavilla tavaroilla ja anna se lahjaksi tulevalle äidille!  

Muistolaatikko Puuta Baby In Bloom on puinen laatikko, jonka syvyys on 13,5 cm, korkeus 28 cm ja leveys 20,5 cm. Teksti "Memory Box" on kaiverrettu kanteen.
 
 • Materiaali: Puu
 • Mitat: Syvyys: 13,5 cm, Leveys: 28 cm, Korkeus 20,5 cm