mozek-greyland-film-mask-1
mozek-greyland-film-mask-2
mozek-greyland-film-mask-3
youtube video play

Mozek Greyland Film Naamio

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tahtoisitko säikäyttää ystäväsi pahanpäiväisesti seuraavissa naamiaisissa? Ota tukeva asento ja tutustu tähän uskomattomaan apuvälineeseen! Tämä on nimittäin todella hienosti tehty naamio Greyland Filmsiltä, joka valmistaa naamioita elokuviin ja teatteriesityksiin. Laatu on todella korkea ja naamioiden viimeistely hoidetaan käsin. Mieti millaiset muistot jätät, kun astut halloween-juhliin aivot näkyvillä?

Mozek Greyland Film Naamio on todella tarkkaan viimeistelty ja korkealaatuinen naamio Greyland Filmsiltä. Naamio on valmistettu ohuesta lateksista, joka mahdollistaa naamion pitämisen ilman ärsytystä. Siinä on reiät silmille/nenälle/suulle ja päässä tietysti hieman isompi reikä, jotta aivosi näkyvät! Jos päiväsi on muuten ollut kurja, kokeilepa mennä hakemaan lounasta tämä päässäsi! 

Vinkki: Jos tuntuu, että naamio ei istu täydellisesti silmien/nenän/suun kohdalta, voit tehdä rei´istä hieman isommat esimerkiksi kynsisaksilla.

Tietoja tuotteesta Mozek Greyland Film Naamio:
  • Materiaali: Lateksi/kumi
  • Koko: One size (aikuisten)
  • Valmistaja: Greyland Film
  • Oletko allerginen kumille tai lateksille? Varoitamme tämän naamion käyttämisestä!

Käytä lateksia naamion kaulan ja oman kaulasi välissä, niin saat uskottavamman ulkonäön!