movie-clapper-board-75488-1

Movie Clapper Board

4,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Peter
  9 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Oletko sinä seuraava Tarantino, mutta sinulta puuttuvat varusteet elokuvavisioidesi toteuttamiseen? Say no more! Movie Clapper Board kädessäsi olet pian varmistanut Oscar-voiton. Riippumatta siitä, aiotko ohjata seuraavan blockbusterin vai haluatko vain vähän lisää Hollywood-glamouria seuraavan kerran, kun suunnitteilla on elokuvailta popcorneineen, clapper board on itsestään selvä rekvisiitta. Olkaa varuillanne Hollywood-eliitti, kaupungissa on uusi tähti!

Movie Clapper Board on valmistettu muovista ja se on kooltaan 18 x 20 cm. Klaffi on lisäksi taitettava, mikä antaa aitoa Hollywood-tunnelmaa. Lights, camera, action! 

 • Materiaali: Muovi
 • Koko: 18 x 20 cm
 • Taitettava klaffi