moon-creations-uv-neon-mascara-1
moon-creations-uv-neon-mascara-2
moon-creations-uv-neon-mascara-3
moon-creations-uv-neon-mascara-4
moon-creations-uv-neon-mascara-5
moon-creations-uv-neon-mascara-6
moon-creations-uv-neon-mascara-7
moon-creations-uv-neon-mascara-8
moon-creations-uv-neon-mascara-9

Moon Creations UV Neon Ripsiväri

5,99 €

Valitse tuoteversio

Kun tulossa on hillitön halloweenjuhla, silloin tarvitaan ripsiväri, joka kestää niin kasvoille heitettävät drinkit kuin itkunkin. Tämä ripsiväri reagoi lisäksi uv-valoon, joten se on ihan pakollinen underground-reiveissä ja festivaaleilla.

Moon Creations UV Neon Ripsiväri toimitetaan yksittäin ja sitä on saatavana jopa 8 eri uv-väriä. Ripsiväri on helppo levittää, ihan samoin kuin tavalliset kaupasta ostettavat ripsivärit. Lisäksi se on vegaaninen eikä sitä ole koskaan testattu eläimillä. Valitse väri: sininen, vihreä, oranssi, vaaleanpunainen, violetti, punainen, keltainen tai valkoinen.

Myydään yksittäin ja saatavana 8 eri väriä.

Näin käytät tuotetta parhaan lopputuloksen saamiseksi: 
Leviä väriä ripsiin ja vältä tuotteen joutumista silmiin. Lisää useita kerroksia (kun edellinen kerros on kuivunut) lisätäksesi vaikutusta.
Lataa haluamallasi valonlähteellä tuotteen levittämisen jälkeen (käytä UV-valoa/Blacklightia "superladataksesi" ja saadaksesi välittömän vaikutuksen). Mitä pitemmän ajan lataat, sitä voimakkaampi vaikutuksesta tulee. Tämä väri reagoi voimakkaasti myös joutuessaan altistetuksi suoraan UV-valolle. Käytön jälkeen voit pestä tuotteen pois saippualla ja vedellä. Huomioi, että väri näkyy parhaiten hiilenmustissa olosuhteissa ja että ympäröivä valo heikentää valon loistamista. Suosittelemme levittämään paksun kerroksen parhaan vaikutuksen saamiseksi.
Tuotenro 58397

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit