moods-of-sweden-jultroja-16
moods-of-sweden-jultroja-6
moods-of-sweden-jultroja-5
moods-of-sweden-jultroja-12
moods-of-sweden-jultroja-10

Moods of Sweden Joulupusero

49,98 €

Ruotsalaisethan eivät ole suorastaan tunnettuja siitä, että he näyttäisivät liioitellun iloisilta, mutta eivät myöskään liioitellun vihaisilta tai huolestuneilta. Heillä on yksinkertaisesti melko jäykät kasvonilmeet, tai oikeastaan ei ollenkaan kasvonilmeitä? Paitsi silloin, kun on kyseessä joulupöytä... silloin alkaa ilmeitä näkyä! Tämä joulupusero, niin, se on itse asiassa niin todenpuhuva, että jopa minä, joka kirjoitan tätä tekstiä, tunnistan itseni puserosta... :(

Moods of Sweden Joulupusero on hullunhauska joulupusero niin naisille kuin miehillekin ja se on saatavana kuudessa eri koossa aikuisille. Pusero kertoo, miltä tyypillinen ruotsalainen näyttää, kun hän on iloinen, surullinen, huolestunut tai joulupöydän ääressä. Erittäin hauska, mutta niin totta puhuva pusero, joka olemaan paikallaan missä tahansa joulu- tai pikkujoulujuhlassa. Pusero on tiheään neulottua ja pitää hyvin lämmön kylmässä maassamme.

Joulupusero on saatavana miesten kokoina, mutta jos haluat koon, joka vastaa naisten kokoa, niin valitse yhtä numeroa pienempi koko kuin tavallinen kokosi. Esimerkki: Miesten koko Small vastaa naisten kokoa Medium. Miesten koko Large vastaa naisten kokoa X-Large.

  • Materiaali: 100 % akryylia
  • Koot: XS, S, M, L, XL, XXL (aikuiset)
  • Istuvuus: Normaali
  • Pestään pesukoneessa hellävaraisella ohjelmalla (30°C)
  • Miespuolinen malli on 192 cm pitkä ja käyttää kokoa Large
Tuotenro 59722

Koko-opas

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit