moods-of-finland-jultroja-80647-1
moods-of-finland-jultroja-80647-3
moods-of-finland-jultroja-80647-2
moods-of-finland-jultroja-80647-5
moods-of-finland-jultroja-80647-4

Moods of Finland Joulupaita

 49,90 €  19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Joulupaita on saatavana miesten kokoina, mutta jos haluat saada naisten kokoa vastaavan koon, valitse normaalisti käyttämääsi kokoa yhtä pienempi koko. Esimerkki: Miesten koko Small vastaa naisten kokoa Medium. Miesten koko Large vastaa naisten kokoa X-Large.
Suomalaiset eivät suoranaisesti ole tunnettuja iloisista ilmeistään, mutta emme myöskään näytä vihaisilta tai surullisilta. Suomalaisia kasvoja koristaa usein melko mitään sanomaton ilme, eikö vain? Paitsi silloin kun puhutaan pikkujouluista! Silloin voit olla varma että huoneessa ei ole muita kuin iloisia suomalaisia! 

Moods of Finland Joulupaita on hauska joulupaita sekä naisille että miehille, joka on saatavana kolmessa aikuisten koossa. Paidassa on teemana suomalaiset ilmeet ja sitä koristavat suomalaisten tyypilliset kasvojen ilmeet; iloinen, surullinen, huolestunut ja tietenkin pikkujoulut. Hauska, mutta myös niin totta oleva paita joka sopii jokaiseen joulujuhlaan. Hieno kudottu paita on ainakin erilainen joululahja! 

  • Materiaali: 100 % akryyli
  • Koko: S, M, L, (aikuisten koko)
  • Istuvuus: Normal fit
  • Konepestävä hellävaraisessa ohjelmassa (30°C)
  • Miesmalli on 180 cm pitkä ja käyttää kokoa Large
  • Naismalli on 170 cm pitkä ja käyttää kokoa Small