monopoly-cheaters-edition-73613-1
monopoly-cheaters-edition-73613-2

Monopoly Cheaters Edition

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

49,98 €

Ennen peli-iltaa kaikki ovat jännittyneitä, innoissaan ja valmiina. Mutta sitten paljastuu aina, että ympärilläsi on ihmisiä, jotka yrittävät huijata itselleen voiton, vaikka eivät pysty myöntämään sitä. Silloin on erittäin hyvä, että on olemassa peli, johon liittyy huijaaminen! Monopoly Cheaters Edition -pelissä pitää huijata niin paljon kuin vain osaat, ja kuitenkin selvitä jäämättä kiinni. 

Monopoly Cheaters Edition on huijareille tarkoitettu versio klassisesta Monopol-pelistä. Esimerkiksi varastamalla rahaa pankista tai ottamalla vastapelurisi talon tai hotellin heidän huomaamattaan sinut palkitaan, mutta jos jäät kiinni, saat sakkoa 100 miljoonaa, joudut vankilaan tai maksamaan vahingonkorvauksia. Peli on hauska, hullun jännittävä ja täydellinen sille, joka ei voi olla huijaamatta!

Pelin mukana on: Pelilauta, 6 pelinappulaa, muoviset käsiraudat, 15 huijauskorttia, 16 mahdollisuuskorttia, 22 joukkuekorttia, 16 yleiskorttia, 16 hotellia, rahanippu, 2 noppaa, kassalaatikko ja peliohjeet ruotsiksi.

Tietoja tuotteesta Monopoly Cheaters Edition: 
  • Pelaajamäärä: 2-6 pelaajaa
  • Ikäsuositus: 8+
  • Kieli: Svenska/Ruotsi
Tuotenro 73613-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit