mocktail-aperitivo-spritz-79897-1

Mocktail Aperitivo Spritz

1,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Olet juuri ottamassa esiin klassisen oranssinpunaisen Aperol-pullon baarikaapista sekoittaaksesi herkullisen Aperol Spritz -juoman, kun ajatus huomisesta päänsärystä saa sinut katumapäälle ja surkeana asettamaan pullon takaisin kaappiin. Mutta ei hätää! Nyt voit nauttia alkoholitonta Aperolia milloin vain, ilman huolta päänsärystä! Ilta on pelastettu! 

Mocktail Aperitivo Spritz on herkullinen kupliva juoma, joka maistuu Aperolilta ja sopii täydellisesti kesän lämpimiin päiviin. Yhdessä pullossa on 20 cl. 

Ainesosat: hiilihapotettu vesi, sokeri, rypälemehu tiivisteestä*, luonnolliset aromit, happo (sitruunahappo, askorbiinihappo), mustanporkkana- ja safloriväritiiviste.  *Taatusti ei-ruotsalainen raaka-aine. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostohetkestä, ellei toisin mainita.

Ingredienser: Kolsyrat vatten, socker, druvjuice från koncentrat*, naturliga aromer, syra (citronsyra, askorbinsyra), färgande koncentrat av svart morot och safflor.  *Garanterat osvensk råvara. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.