mintkaka-choco-woko-1

Minttukeksi Choko Woko

2,00 €

188 grammaa

Tilapäisesti loppu
Ihania pieniä herkkuja, joiden maku on jännittävä yhdistelmä minttua ja täyteläistä tummaa suklaata. Sopivat yhtä hyvin niin herkkupäivään kuin kahvileiväksikin.

Minttukeksi Choco Woko sisältää tummalla suklaalla (20 %) päällystettyä mintunmakuista karamellitäytettä. Pakkauksen paino 188 grammaa. Ei sisällä gelatiinia.

Ainekset: sokeri, glukoosisiirappi, tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaineet: lesitiinit, vaniljauute), piparminttuöljy. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja gluteenia, soijaa ja maitoa. Tuotesisällössä voi esiintyä vaihtelua, joten tarkistathan aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: tuote säilyy vähintään neljä viikkoa ostohetkestä, mikäli muuta ei ole ilmoitettu. Ingredienser: socker, glukossirap, mörk choklad (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: lecitiner, vaniljextrakt), pepparmyntolja. Kan innehålla spår av nötter, jordnötter och gluten, soja och mjölk.
Tuotenro 63300-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

43

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit