vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
minions-banana-candy-spray-25ml-97036-1
minions-banana-candy-spray-25ml-97036-2

Minions Banaani Karkkisuihke

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

3,49 €

1 kpl

Varastossa (1 kpl)
Huomioi, että tuote myydään kappaleittain ja lajittelemattomana. Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan yllätys, mikä kuva tuotteessasi on!
Onko lastenjuhlissa Kätyrit-teema? Täytä karkkipussit ihanalla karkkisuihkeella ja anna lasten kalastella niitä onginnassa! 

Minions Banaani Karkkisuihke on herkullinen karkkisuihke, joka maistuu banaanilta ja jossa on kuva Kätyreistä. Tulee olemaan yllätys, minkä kuvista saat! 

Myydään kappaleittain ja lajittelematta 25 ml:n pakkauksessa. 

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, hyytelö, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, hedelmä- tai kasvisuute (sitruuna), saflori, inverttisokeri. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ingredienser: socker, glukossirap, gelé, surhetsreglerande medel (citronsyra), arom, frukt- eller växtkoncentrat (citron), safflor, invertsocker. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 97036-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit