micke-mus-barn-maskeraddrakt-1

Mikki Hiiri Lasten Naamiaisasu

39,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Turid
  4 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Anna lapsesi pukeutua yhdeksi Disneyn tykätyimmistä hahmoista seuraavissa juhlissa! Tämä söpö Mikki Hiiri -asu sisältää kaikki tarpeelliset yksityiskohdat tästä hieman paremmasta Mikki Hiiri-kopiosta. Harjoittele vielä Mikin ääntä ennen naamiaisia, niin bileistä tulee todella hauskat!

Mikki Hiiri Lapsi Naamiaisasu sisältää paidan, housut ja pannan Mikki Hiiren korvilla. Paita näyttää frakilta, jonka alla on valkoinen paita. Paidassa on mustat napit ja kullanvärinen rusetti. Smokissa on valkoiset raidat, jotka luovat ulkonäköön kivan vivahteen. Sama raidoitus toistuu myös kauluksessa ja taitetuissa hihoissa. Paita on jopa koristeltu kullanvärisillä napeilla. Housut ovat punaiset, ja niihin on painettu 2 kpl valkoisia nappeja. Lisäksi housut ovat suorat ja yksinkertaista mallia, ja niissä on resori paremman istuvuuden varmistamiseksi. Panta on valmistettu muovista ja se on kangaspäällysteinen. Korvat ovat valmistettu samasta kangasmateriaalista. Sukat eivät kuulu asuun.

Saatavilla olevat koot: Vauva, Small ja Medium.