michael-myers-kniv-1

Michael Myers Veitsi

7,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Anna
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Veitsi on juuri sellainen kuin kuvassa, aidon näköinen.
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Marie
  4 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Jeg er veldig fornøyd, den er akkurat d jeg var ute etter
  2 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Daniel
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Förhållandevis snygg och realistisk för sitt pris, kunde ha varit något mindre böjbar men overall prisvärd och gör sitt jobb. :-)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Seisoit siellä ensimmäisellä kerralla pitkän aikaa - keittiössä, jossa on useita laatikkoja auki. Minkä valitset? Mikä sopii juuri sinulle? Valitsetko hieman lyhyemmän, mutta hyvin hyvin terävän? Siinä tapauksessa sinun ei tarvitse rasittaa itseäsi niin paljon, mutta sinun täytyy tehdä se useita kertoja. Vai valitsetko todella ison, mutta hieman vähemmän terävän? Sillä riittää varmasti yksi isku, mutta sinun täytyy lyödä todella kovaa, tai mitään ei tapahdu. Sen täytyy olla se iso, sillä sinulla tulee olla haastetta ja jotain pelottavaa. Nyt kun sinusta tulee massamurhaaja, sinun täytyy toden teolla herättää kauhua ihmisissä - eikä siihen riitä mikään hassu hedelmäveitsi.

Michael Myers Veitsi on kopio veitsestä, jota käytti kuuluisa massamurhaaja Michael Myers Halloween-elokuvassa. Veitseä käytettiin elokuvassa monta kertaa ja sitä ei koskaan pesty, joten tässäkin versiossa on veritahroja, jotka näyttävät hurjilta. Täydennä Myers-asusi tällä veitsellä täydellisen lookin aikaansaamiseksi.

Koko: 38 cm sisältäen kahvan.