Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Michael Myers Kurpitsa Naamari

first_saleprice.value: 798
first_price.value: 2411
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
9,90 € 29,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Kun Michael Myers oli vain 8-vuotta vanha, hän puukotti isäpuolensa, isosiskonsa ja tämän poikaystävän. Järkyttävä tapahtuma, joka johti siihen, että hänet suljettiin tiukasti vartioituun mielisairaalaan 15 vuodeksi. Tänään Halloween on jo ovella ja kaupungin asukkaan ovat iloisia voidessaan juhlia ilman häntä. He eivät vielä tiedä, että hän on paennut! Mihin hän on matkalla, sen tiedät vain sinä. Sinä, joka olet hankkinut tämän pelottavan, mutta upean kurpitsanaamarin!

Michael Myers Kurpitsa Naamari on virallisesti lisensoitu naamari suoraan Rob Zombies kauhuleffasta Halloween. Naamari näyttää aivan naamarilta, jota hirveä elokuvahahmo Michael Myers käyttää. Se on valmistettu oranssi lateksista ja näyttää aivan epämuodostuneelta kurpitsalta. Yläosassa on tummanvaaleat, hieman taipuisat hiukset. 

Koko: One size (aikuisten koko).

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen29376 tai ladata ne manuaalisesti.
castle