vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
pirat-deluxe-maskeraddrakt-1
pirat-deluxe-maskeraddrakt-2
pirat-deluxe-maskeraddrakt-3
pirat-deluxe-maskeraddrakt-4
Kuinka tunnistaa menestyneen merirosvon? Vaatteista tietenkin! Tämä tyylikäs merirosvo  on takuulla rosvonnut itselleen paljon hienoja aarteita ja ostanut rahoilla ylellisen asun. Jos haluat näyttää yhtä tyylikkäältä kun tämä merirosvo, täydennä asu merirosvohatun ja vaarallisen miekan kanssa!

Merirosvo Deluxe Naamiaisasu sisältää takin ja housut. Takki on valmistettu ruskeasta keinomokasta ja siinä on hopeiset, kiiltävät osat edessä ja hihoissa. Siinä on myös pieni kaulus jossa on kullanvärinen koristenauha. Samoja koristenauhoja löytyy myös takin sivuilla, mustan vetoketjun vieressä ja hihansuissa. Hihoissa on myös vaaleat röyhelöt. Housut ovat valmistettu joustavasta, ruskeasta materiaalista. Lahkeet ovat 3/4-pitkät mikä helpottaa niiden pukemista saappaisiin. Vyötäröllä on resori.  Hattu, miekka, käsineet ja saappaat eivät sisälly. Täydennä kuvan mukaisten asusteiden kanssa.

Saatavana koossa Small, Medium ja Large.

Tämä on Wilbers Karnaval™ tuote. Wilbers on tunnettu laadukkaista naamiaisasuista. Ne saattavat maksaa tavallista enemmän, mutta ovat täysin omaa luokkaansa! Näitä ei pysty vertaamaan muiden asujen kanssa. Laadukkaan materiaalin ansiosta asua voi käyttää, pestä ja käyttää uudelleen.
Tuotenro 33619

Koko-opas

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit