mentos-fruit-mixbag-69788-2

Mentos Fruit Mixbag

2,90 €

140 grammaa

 − art.nr 69788-1
Tämän karkkipussin teksti väittää, että se on ihanteellinen jaettavaksi, mutta kysymys on, haluaako sen todella jakaa? Tietenkin jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, mutta jos pidät kaiken itse, se merkitsee sitä, että saat vielä enemmän hedelmäisiä Mentos-karkkeja itsellesi nautittavaksi. Se on vaikea ongelma - ehkä sinun pitäisi syödä muutama Mentos miettiessäsi, kuinka haluat tehdä?

Mentos Fruit Mixbag on pureskeluystävällisiä hedelmäpastilleja makuina mustaherukka, sitruuna, mansikka, appelsiini ja omena. Myydään mix-pussissa, joka sisältää 140 g.

Ainekset: Sokeri, glukoosisiirappi, hedelmämehu (mansikka, omena, mustaherukka, appelsiini, sitruuna) (2 %), kookosöljy, happo (sitruunahappo), tärkkelys, maltodekstriini, kaakaovoi, aromiaineet, sakeuttamisaineet (gallaanikumi, selluloosakumi, arabikumi), emulgointiaine (sakkaroosiesterit rasvahapoista), pintakäsittelyaine (karnaubavaha), väriaineet (antosyaanit, kurkumiini, beetakaroteeni, punajuuripuna). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukossirap, fruktsaft (jordgubb, äpple, svart vinbär, apelsin, citron) (2%), kokosolja, syra (citronsyra), stärkelse, maltodextrin, kakaosmör, aromämnen, förtjockningsmedel (gallangummi, cellulosagummi, gummi arabicum), emulgeringsmedel (sackarosestrar av fettsyror), ytbehandlingsmedel (karnaubavax), färgämnen (antocyaner, kurkumin, betakaroten, rödbetsrött). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit