sminkpensel-for-gamlingar-1

Meikkipensseli Vanhuksille

2,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • maja
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän merkkejä kasvoissa halutaan piilottaa. Jokaisen rypyn tai värivirheen hienosäätäminen voi viedä ikuisuuksia, ja vanhana ei aikaa ole kaikkein eniten. Työn voisi tehdä nopeammin ja pääsisi lähtemään matkaan lastenlasten luokse, on hyvä vain jos voi pyyhkäistä suurella pensselillä naaman yli, ja näin on meikkaus hoidettu.

Tämä Meikkipensseli Vanhuksille on ihana pilailutarvike, joka tulee saamaan kaikki jotka täyttävät jo suuria ikävuosia, hykertelemään naurusta. Tällä meikkipensselillä, joka muistuttaa suurta maalipensseliä, on nopeampi peittää kasvot ja piilottaa värivirheet sekä pienet rypyt.