Valikko

Meikkikynä Transsukupuolinen

4,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Katrine
  1 kuukausi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Virkede som den skal - super smart!
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Näytä tukesi pride-festivaaleille ja tietenkin transsukupuolisuudelle! Tämä meikkikynä on vaaleanpunainen, vaaleansininen ja valkoinen. Värit symboloivat poikia, tyttöjä ja kaikkia niitä, jotka eivät halua määritellä sukupuoltaan. Voit tehdä kynällä raidallista koristetta otsaan, poskiin tai vartaloon. Kohta oletkin valmis juhlimaan pride-kulkueessa!

Meikkikynä Transsukupuolinen toimitetaan kappaleittain. Se on raidallinen kynä, jossa on värit vaaleanpunainen, valkoinen ja vaaleansininen. Värit ovat kirkkaat ja luonnolliset. Meikkikynää on helppo käyttää ja se levittyy kauniisti, vaikka koko vartaloon. Vältä kuitenkin osumasta silmiisi. Riittää useampaan sataan käyttökertaan. Väri on helppo pestä pois iholta. Suositusikäraja kolmesta vuodesta ylöspäin.

Myydään kappaleittain.