master-thief-spel-1

Master Thief Peli

19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Tuotekuvaus

Todista, että olet se kaveriporukassa, jolla on eniten potentiaalia murtovarkaana, voittamalla heidät tässä riskialttiissa ryöstössä. Tunkeudu museoon varastamaan korvaamattomia esineitä, pakene poliisilta ja jopa ilmianna vastapelaajiasi. Aloittakaa ryöstö!  

Master Thief Peli on seurapeli jossa on tarkoituksena ryöstää museo. Pöydällä on sekaisin paljon kortteja, jotka on käännetty naamapuoli alaspäin; se on museo. On kortteja, jotka kuvaavat kuinka hiipiä, piiloutua ja varastaa asioita, sekä kortteja, joilla voit tuhota vastustajasi. Kun keräät varastettuja tavaroita, sinun on myös seurattava aikaa, koska vartijat ovat matkalla museoon ja sinun on esitettävä virheetön pakosuunnitelma, jotta et jää heidän vangikseen. Tarkoituksena on karata museosta mukanaan mahdollisimman monta mustan pörssin tavaraa. Se, jolla on eniten tavaroita pelin lopussa, on voittaja. Peli vaatii vähintään 3 pelaajaa ja on saatavan sekä englanniksi että pohjoismaisilla kielillä.

  • Kieli: Englanti tai pohjoismaiset kielet
  • Pelaajia: 3 tai enemmän
  • Ikä: 10+ vuotta
  • Peliaika: 15-30 min
  • Peligenre: Seurapeli, koko perheen peli, strategia