masquerade-rabbit-mask-1

Masquerade Kani Naamari

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Ida
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 5 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tätä naamaria voit käyttää täydellisen kanipuvun kanssa, jossa on suloinen häntä tai valita yksinkertaisemman vaihtoehdon ja pitää naamaria kauniin mustan mekon kanssa, jolloin olet eläinnaamiaisten kuumin olento. Naamari sopii täydellisesti myös musiikkiteemaisiin juhliin, jos aiot pukeutua julkkisnaiseksi, jolla on tapana pitää kaniininaamaria yhdessä  nahkamekon kanssa - niin kuin Ariana Grande! 

Masquerade Kani Naamari on naamari kaninkorvilla, joka peittää puolet kasvoista. Reiät silmille. Saatavana aikuisten one size-koossa. Helppo pukea pään ympäri kulkevan narun ansiosta. Valmistettu polyeteenistä ja toimitetaan kappaleittain.

 • Materiaali: Polyeteeni
 • Koko: One size (aikuiset)
 • Määrä: kappaleittain

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu naamiaisasuistaan, jotka ovat tehty fantastisesta laadusta. Ehkä ne maksavat enemmän, mutta ne ovat aivan omaa luokkaansa! Ei siis mitään verrattuna muihin naamiaisasuihin. Kankaan laadun ansiosta voit pestä ja käyttää pukua kerta toisensa jälkeen.