maoam-happy-fruttis-losvikt-i-burk-73532-2

Maoam Happy Fruttis Irtokarkit Pussissa

14,90 €

1 kg

 − art.nr 73532-1
Voisi kuvitella että 1 kg karkkeja riittäisi pitkäksi aikaa, mutta kun ne on näin hyviä, vaarana on, että koko pussi syödään yhdessä illassa! Maoam hedelmätoffeet on tavattoman hyviä ja täydellisiä herkuteltaviksi lauantai-iltana. 

Maoam Happy Fruttis Irtokarkit Pussissa on toffeekarkkeja, jotka maistuvat erilaisille hedelmille. Myydään 1 kg pussissa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, palmurasva, kosteudensäilyttäjä: sorbitolisiirappi, happo: sitruunahappo, gelatiini, aromi. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jo sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker; glukossirap; palmfett; fuktighetsbevarande medel: sorbitolsirap; syra: citronsyra; gelatin; arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

9

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit