vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
manic-panic-flash-lightning-40-blekningskit-100670-1
manic-panic-flash-lightning-40-blekningskit-100670-2
Valmistele hiuksiesi muodonmuutosta tällä upealla valkaisusarjalla! Pakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset saadaksesi sen valmiiksi kaikkeen mitä tulee väreihin. 

Ennen kuin käytät Manic Panic® Semi-Permanent Hair Color -hiusväriä, vaalenna hiuksesi Flash Lightning® Bleach -tuotteella saadaksesi kaikkein voimakkaimman värin. Yksi valkaisusarja riittää lyhyille hiuksille, joiden keskimääräinen pituus on korkeintaan 4 tuumaa (10 cm). PItempiin hiuksiin tarvitaan useampi sarja – noin yksi sarja kutakin 10 cm:n hiuspituutta kohden.

Kuinka monta valkaisusarjaa tarvitsen?
  • Lyhyet hiukset (10 cm): 1 sarja
  • Keskipitkät (20 cm): 2 sarjaa
  • Pitkät hiukset (yli 30 cm): 3+ sarjaa

Manic Panic -hiusväriä käytettäessä hiusten vaaleantaminen ennen värjäystä on kaikkein tärkein vaihe|

Lopputulos vaihtelee henkilöittäin. Huomioi, että käsineet ja myssy löytyvät sekoituskulhon sisältä. Älä levitä hiuksiin, jotka on värjätty pysyvästi mustiksi. Käsittelyajan pituus riippuu hiusten väristä ja kunnosta.

Käsittelyn aikana:
Muista tarkistaa hiuksesi 10 minuutin välein hiusvärin levityksen jälkeen arvioidaksesi, kuinka paljon väri on vaalentunut. Tee näin poistamalla hieman valkaisuainetta tarkastamastasi kohdasta ja vedä suortuvaa varovasti varmistaaksesi, ettei se katkea. Jos hiukset eivät ole vielä niin vaaleat kuin haluat niiden olevan, levitä valkaisuaine uudelleen ja jatka käsittelyä. Pese hiukset käsittelyn jälkeen huolellisesti PREPARE TO DYE® Clarifying Shampoo -shampoolla kahdesti varmistaaksesi, että hiukset ovat todella puhtaat. Älä käytä hoitoainetta ennen Manic Panic -värien käyttämistä.
Tuotenro 100670-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit