Näytä suurempi kuva

Lisätarvikkeet

Mama Mia Turkoosi Naamiaisasu

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4024
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
49,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas
Välj tillbehör:

Tuotekuvaus

Jos tiedossa on 70-luvun naamiaiset, tässä on ratkaisu! Tällä superupealla, kimmeltävällä luomuksella voit matkustaa ajassa muutaman vuosikymmenen taaksepäin ja lumota koko yleisön. Aivan kuin se ei olisi jo tarpeeksi, tämä on myös erittäin korkeaa laatua!

Mama Mia Turkoosi Naamiaisasuun kuuluu yläosa, housut ja vyö. Yläosa on valmistettu turkoosista plyysistä ja yhteensopivista puhvihihoista sekä hopeisesta, kimaltelevasta osasta vatsan kohdalla. Alapuolella on leveä, turkoosi, satiininen liehureunus, jonka reunassa on hopeanauha. Hihat ovat puhvimaiset ja kapenevat leveiksi, hopeisiksi kangasosiksi, joiden päässä on napit. Auki taiteltu kaulus on valmistettu turkoosista satiinista ja siinä on hopeareunus.

Hopeista keskiosaa pitkin kulkee kimaltelevia, hopeisia osioita, joissa on yhteensopivat napit. Housut on valmistettu turkoosista, joustavasta plyysistä ja vyötäröllä on resori, joka saa vaatteen istumaan hyvin. Molemmissa housunlahkeissa on 3 kpl leveitä satiiniliehureunuksia, joissa on hopeiset reunat. Vyö on leveä ja valmistettu hopeisesta, kiiltävästä materiaalista. Etuosassa on yhteensopiva, suuri ja suorakulmion muotoinen solki. Korut ja kengät eivät sisälly asuun.

Saatavilla olevat koot: Small (36), Small-Medium (38), Medium (40), Medium-Large (42), Large (44), Large-X-Large (46).

Tämä on Wilbers Karnaval™ -tuote. Wilbers on tunnettu naamiaisasuistaan, jotka ovat fantastista laatua. Ne saattavat maksaa hieman enemmän, mutta ne ovat täysin omassa luokassaan! Niitä ei siis voi verratakaan muihin naamiaisasuihin. Kankaan laadun ansiosta voit pestä vaatteet ja käyttää asua uudelleen ja uudelleen.

Tägit

ARVOSTELUT (24)

Arvostelut

 • Arvostelun jätti... Anu 1 vuosi sitten
  Yläosan kaula-aukko liian avoin, täytyi vähän tuunata. Muuten upea, mukava päällä, housut varsinkin. Ensin ajattelin, että eivät mahdu, mutta veluuri joustaa!!
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei
 • Arvostelun jätti... Maritta 1 vuosi sitten
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei
 • Arvostelun jätti... Lisa 1 vuosi sitten
  Dräkten var superfin men väldigt stor!! Jag fick använda många säkerhetsnålar.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen33487 tai ladata ne manuaalisesti.
castle