magic-wine-vinluftare-deluxe-1
magic-wine-vinluftare-deluxe-5
magic-wine-vinluftare-deluxe-2
magic-wine-vinluftare-deluxe-3
magic-wine-vinluftare-deluxe-4

Magic Wine Viininilmaaja Deluxe

39,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Peter
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Sinun kaltaisesi herkkusuu, joka et juo alle 20-vuotiaita vuosikertaviinejä, tietää, että maistuakseen mahdollisimman hyvältä viini pitää ilmata. Mutta jopa kokeneimmillakaan viininmaistelijoilla ei aina ole aikaa odottaa. Tällä Mikamaxin Magic Wine Viininilmaajalla sinun ei tarvitse odotella! Kaadat vain viinin tämän laitteen läpi suoraan lasiin, niin viini ilmautuu nopeammin. Aika hienoa, meidän mielestämme!

Magic Wine Viininilmaaja Deluxe toimitetaan yksittäin. Se on valmistettu muovista ja on kooltaan noin 33 x 41 cm. Tämän pienen ilmaajan mukana tulee teline ja koko laitteen voi pestä tiskikoneessa. Magic Wine Viininilmaaja toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa ja siitä tulee hieno lahja isoäidille ja isoisälle tai ehkä isukille, joka haluaa nauttia vuoden 1978 Château Sigalas-Rabaud valkoviiniä.

Kuinka se oikeastaan toimii? No, kun kaadat viinin Magic Wine ilmaajan läpi, viini saa ilmaa ja aromit tulevat nopeammin esille kuin jos viini saa "ilmaantua" tavallisesti, toisin sanoen antaa sen seisoa muutamia minuutteja avonaisena. Laite yksinkertaisesti nopeuttaa prosessia!

 • Materiaali: Muovi
 • Määrä: Yksittäin (mukana teline)
 • Koko: 33 x 41 cm
 • Kestää konepesun
 • Paino: 586 grammaa
 • Ilmaa viinin ja tuo esiin aromit
 • Toimitetaan lahjarasiassa