madwish-spelkort-80353-1
madwish-spelkort-80353-2
madwish-spelkort-80353-3

MadWish Pelikortit

9,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Jos etsit yhtä ainoaa peliä, jonka voit ottaa mukaasi etkoille, etsi MadWish Pelikortit. Kuvittele korttipeliä, jossa Totuus vai Tehtävä kohtaa ovelan juomapelin 52 hysteerisellä tehtävällä. Suorita ne tai juo – sinä valitset! 

MadWish Pelikortit on korttipeli, joka sopii ERINOMAISESTI etkoille ja muistuttaa klassista Totuus vai Tehtävä -peliä. Jokaisessa pelikortissa on nimittäin hauska Totuus, Anna Tehtävä, Shotti tai Käräytä -tehtävä. 

Peliohjeet on yksinkertaiset: Tehtävä – ota vastaan haaste tai juo. Go – ryhmätehtävä, kaikkien on tehtävä se ja hitaimman pitää ottaa ryyppy rangaistukseksi. Käräytä – valitse totuus tai tehtävä vastapelaajalle. Erikoinen: voit myös pelata pokeria tai kiusata näillä korteilla, niillä on kaksoistoiminto.

  • Kieli: Englanti
  • Pelaajamäärä: 2+
  • Peliaika: Määrittelemätön
  • Ikäsuositus: 18+