vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
look-o-look-sour-mix-stripes-79802-1

Look-O-Look Sour Mix Stripes

2,00 €

115 grammaa

Tilapäisesti loppu
Jos pidät enemmän kirpeästä kuin sokerisen makeasta, tässä on karkki sinulle. Erittäin herkullisia eri hedelmien makuisia nauhoja – sekoitus, jonka syömistä et voi lopettaa! Syö nauhat erikseen tai yhdistä makuja vapaasti; kun on kyse karkeista, ei voi tehdä mitään väärin!  

Look-O-Look Sour Mix sisältää kirpeän makeita karkkinauhoja, joiden makuina on: mansikka, sitruuna, omena ja appelsiini. Karkki on vegaaninen.  

Myydään 115 gramman pakkauksessa (20 nauhaa). 

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, VEHNÄjauho, glukoosi-fruktoosisiirappi, hapot (omenahappo, sitruunahappo), kookosöljy, täysin kovetettu rapsiöljy, aromit, kaakaovoi, tiivisteet (bataatti, musta porkkana), väriaineet (kurkuma, briljanttisininen FCF). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä lähtien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, glukossirap, VETEmjöl, glukos-fruktossirap, syror (äppelsyra, citronsyra), kokosolja, helt härdad rapsolja, aromer, kakaosmör, koncentrat (sötpotatis, svart morot), färgämnen (curcumin, briljant blått) FCF). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 79802-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit