leggings-neon-rosa-2

Leggingsit Vaaleanpunainen

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Nelli
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Väri hyvä, odotin olevan hieman paksummat.
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Christina
  4 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Det stämde inte alls överens med det jag hade förväntat mig: 1. Det som kom var neonrosa - jag hade fått uppfattningen att de skulle vara mer som på bilden, dvs något mildare rosa 2. Enl. Bilden ser det ut som att de är hyfsat tjocka=inte genomskinliga - det som jag fick hem var totalt transparent och varje liten leverfläck eller ojämnhet i huden syntes igenom, dvs jag kunde inte alls använda dem som tänkt, dvs till en indisk tunika som täcker framtill och bak men är slitsad i sidorna till midjan. Användningen av dessa tights blir skoputsning - men enbart för att priset var så lågt att det inte var värt ansträngningen att returnera!
  5 / 5 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Tove
  7 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  De passade bra och färgen var himla bra! Dock kan jag tänka mig att de inte passar alla fastän de är onesize. Borde finnas i större storlekar också.
  4 / 5 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Viimeistele 80-luvun tyylisi mukavilla ja asuun sopivilla asusteilla! Esimerkiksi näillä todella upeilla purukuminvärisillä leggingseillä, jotka myötäilevät ihoasi upeasti. Leggingsit sopivat erinomaisesti käytettäviksi esimerkiksi tyllihameen kanssa, ja asulla tulet taatusti rokkaamaan bileet tai naamiaiset!

Vaaleanpunaiset leggingsit ovat pinkit, venyvät ja mukavantuntuiset leggingsit keskikorkealla vyötäröllä. Täydelliset esimerkiksi 80-luvun naamiaisasuun.

Koko: One size (aikuisten).