vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
lays-cheese-union-chips-1

Lay's Cheese & Onion Chips

3,49 €

175 grammaa

Varastossa (11 kpl)
Taffel ja Estrella - niistä voit nyt viis veisata. Lay's Cheese & Onion Chips ovat ne oikeat sipsit, kun himosi juusto- ja sipulisipseihin iskee seuraavan kerran. Jo nimikin saa veden kihoamaan kielelle! Cheeeese... Onnionnn... Mmm!

Lay's Cheese & Onion Chips ovat rapeita ja sileitä sipsejä, jotka ovat täynnä juustoa ja sipulia. Maustesekoitusta siis. Ei tietenkään sipulin ja juuston paloja, sillä sehän olisi vähän hullua.

Yksi pussi sisältää 175 grammaa sipsejä.

Ainesosat: 60% perunaa, kasviöljy (auringonkukka, rapsi vaihtelevissa määrissä) sipulijauhe, herajauhe (maidosta), sokeri, aromit (sisältää valkosipulijauhetta), kaliumkloridi, väriaineet (paprikaoleoresiini, kurkumiini), suola. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: 60% potatis, vegetabiliska oljor (solros, raps, i varierande propotion) lökpulver, vasslepulver (från mjölk), socker, aromer (innehåller vitlökspulver), kaliumklorid, färgämnen (paprikaoleoresin, kurkumin), salt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 36045-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

63

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit