snazaroo-pride-sminkset-1

Lasten Kasvovärit Snazaroo

18,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Jessica
  4 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Dom här färgerna är jättebra! Luktar inget, är mjuka på huden och går bra att bygga på med skarpare färg utan att all färg under lossnar. Dom torkar inte ut så huden mår som vanligt efteråt. Milda och ändå färgstarka. Visst mattas färgen av efter nån timme men på ett naturligt sätt. Den flagar inte och blir bara lite mindre skarp. Extremt lätt att tvätta av. Perfekt för barn och känslig, torr hy.
  8 / 8 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Caroline
  5 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Jättebra ansiktsfärg, lätt att tvätta bort.
  3 / 3 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Anna
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Roligt med flera färger och funkar jättebra!
  2 / 2 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Suloinen kissa, muriseva koira tai söpö kani? Nyt voit maalata pienet kasvot kaikilla sateenkaaren väreillä. Mahdollisuudet ovat loputtomat ja kasvojen maalaus on aina hauska ohjelmanumero lasten juhliin! Tässä paketissa on 8 kpl hienoja kasvovärejä ja muut tarvikkeet, joten voit alkaa harjoitella lasten kasvojen maalaamista tulevia juhlia varten! Värit ovat luonnollisesti ihoystävällisiä ja niiden mukana tulee hauska ohjekirja, joka opastaa sinua jokaisella askeleella.

Lasten Kasvovärit Snazaroo on paketti, jossa on 8 kpl lapsiystävällistä väriä seuraavissa väreissä: vihreä, musta, valkoinen, liila, keltainen, punainen, sininen ja pinkki. Mukana tulee ohjekirja, jossa opastetaan kasvomaalauksiin kolmen askeleen avulla, pehmeä sieni sekä pieni pensseli.

Värien tilavuus: 8 x 2 ml.